image
Shëndeti
kujdesi për familjen tuaj
image
Familja
vizitat dhe shërbimet falas
image
Femijët
Nje brez më i shëndetshëm

Oraret e Vizitave

E Hënë – E Djelë

Paradite12.00 – 13.00

Pasdite17.00 – 19.00

Oraret e Mjekëve

Trajtimi mjeksor programohet në bashkëpunim me mjekun për një përparim të qëndrueshëm shëndetsor, në të gjitha fazat deri në shërim.

Për Urgjencat

Kjo telefonate shkon në receptionin e Spitalit Rajonal Elbasan, nga ku shpërndahen urdhërat për ndihmën e parë në rastet e urgjencave brenda territorit të rrethit. 

Shërbimet në Spital

image
Kontrollet Mjekësore

Për pjesën më të madhe të shqetësimeve shëndetsore, Spitali Rajonal Elbasan ofron falas kontrollet mjeksore për rezidentët.

image
Trajtime të Personalizuara

Për sëmundjet kronike ofrohen trajtime të specializuara dhe afatgjata që mundësojnë kontrolle dhe kurë të vazhdueshme.

image
Cilësia dhe Siguria

I gjithe stafi i Qendrës Mjeksore është i trainuar për të ofruar ndihmesën e tyre të specializuar në cfarëdo situate të komplikuar.

image
Ndërhyrjet e menjëhershme

Spitali merr përsiper ndërhyrjet e menjëhershme për të siguruar jetën nga cdo e papritur aksidentale të pacientëve.

Mirësevini në faqen tonë !

Ne ofrojmë procedura intensive mjeksore për pacientët si brenda dhe jashte spitalit.

Spitali operon në fushat e specializuara më të rëndësishme të cilat përfshijnë onkologjinë, ortopedinë, kardiologjinë, Trajtimet IVF, urologjinë, neurokirurgjinë, gastroenterologjinë, kirurgjinë e përgjithshme por edhe departamente të tjera. 

Departamentet dhe Shërbimet

“Një mjek i mirë ndihmon shërimin më shumë se ilaçi i mirë.”

Spitali Rajonal Elbasan

“Dr. Xhaferr Kongoli”

Mjekë Specialistë

Kontakto

    Njoftime

    Njoftim !

    Për arsye të punimeve për rikonstruksionin e Poliklinikës së Specialiteteve, nga data 1 Maj 2023, shërbimi shëndetsorë për qytetarët, do të ofrohet pranë pavionit të patologjisë në Spitalin Rajonal Elbasan.