Numrat e Urgjences 127 ,128 Zjarrefikesit; 129 Policia

Logohu në Email

Drejtori

Drejtori

Miresevini ne faqen e Spitalit Rajonal Elbasan. Misioni yne eshte te ofrojme nje sherbim sa me te mire dhe cilesor per pacientet. Faqja jone e internetit do te sherbeje si nje ure e mire komunikimi mes nesh dhe jush.

Ju ketu mund te gjeni informacione rreth spitalit, sherbimet tona, format e kontaktit e çdo informacion qe mund tju nevojitet. Shpresojme qe nepermjet kesaj faqeje te jemi gjithmone sa me prane jush. Ne jemi te hapur per te pritur sugjerimet tuaja rreth menyrave te informimit dhe permiresimit te metejshem te sherbimeve ndaj jush.

Spitali Rajonal Elbasan