Numrat e Urgjences 127 ,128 Zjarrefikesit; 129 Policia

Logohu në Email

Arrow
Arrow
Slider

Mirësevini në Faqen e Spitalit Rajonal Elbasan

Miresevini ne faqen e Spitalit Rajonal Elbasan. Misioni yne eshte te ofrojme nje sherbim sa me te mire dhe cilesor per pacientet. Faqja jone e internetit do te sherbeje si nje ure e mire komunikimi mes nesh dhe jush.

Si ju duken shërbimet tona?
 

Lidhuni me ne

Historiku i Spitalit

Lexo më shumë

Kalendari 2017

Lexo më shumë

Kërkesa për punësim

Apliko tani